Welkom
praktisch verbetermanagement | coaching & begeleiding | interim oplossingen

Praktisch verandermanagement

Organisaties zijn altijd in beweging en dat levert interessante en soms complexe vraagstukken op. Veel ondernemers lopen er tegen aan dat er te weinig uren in een dag zitten en worstelen met de balans omdat hun werk nooit ‘af’ is.

Of zouden willen sparren over de groei van hun bedrijf en wat dat betekent voor de interne organisatie. Soms is het onvoldoende zichtbaar wat de input van medewerkers is en onduidelijk of ze de juiste dingen doen of zijn er spanningen binnen een secretariaat.

Zonder de bedrijfsvisie en -doelen uit het oog te verliezen creëer ik oplossingen voor het ingebrachte vraagstuk: praktisch, doelgericht en op duidelijke wijze. We starten met een persoonlijk gesprek en een inventarisatie op drie gebieden: organisatie, processen en personeel. Samen bepalen we het vertrekpunt, waar je naar toe wilt, wat daar voor nodig is en welke belemmeringen of uitdagingen er op dit moment zijn.

Op basis van ons gesprek ontvang je binnen twee werkdagen een aanbeveling, vertaald naar een traject op maat. Je kunt daarbij denken aan taakgerichte coaching op directie- en/of medewerkersniveau (administratief/secretarieel), herziening van processen of het werven van medewerkers. Vaak is het een combinatie van deze onderdelen.

Praktische informatie


Recensies


 
Opbellen
E-mail