Welkom bij Office Hand  
 - verandering - coaching & begeleiding - praktisch inzetbaar - interim oplossingen -

Office Hand is opgericht vanuit de overtuiging dat elke ondernemer kan excelleren met een goede assistent naast zich. Als sidekick en sparringpartner voor ondernemers maak ik het leven wat makkelijker. Office Hand biedt passende ondersteuning voor elke ondernemer. Passend in uren en in taken. Al vanaf een paar uur per week kan Office Hand voor je werken. Hierdoor is jouw sidekick bereikbaar voor elke ondernemer. Dit is wat ik erg graag doe: een ander helpen en een brug slaan in communicatie tussen medewerkers en management.

Ik bied high end officemanagement en operationele coaching aan. Opmerkingen als "ik heb het te druk, ik kom niet aan mijn werk toe” of “mijn dag is nooit lang genoeg” zijn een enorme trigger voor mij om aan te pakken en te zorgen dat het wel gaat passen. Of de oplossing nu ligt in officemanagement taken, het oppakken van een project of in het verbeteren van interne processen en communicatie. Ik kijk altijd met een frisse blik naar een organisatie met een goed gevoel voor de werking in een afdeling of organisatie.

Tijd kun je niet kopen, maar door werkzaamheden uit te besteden kun jij jouw tijd wel zo waardevol mogelijk indelen. Met Office Hand bied ik een oplossing voor tijdelijke of structurele assistentie!

 Enkele voordelen voor jou:

  • Er wordt met een frisse blik naar je bedrijf gekeken.
  • Werkzaamheden krijgen een zichtbaar resultaat.
  • Je neemt alleen de uren af die je nodig hebt: flexibel of per maand.
  • Je overlegt op tijden die jou passen (dat kan buiten reguliere kantoortijden).
  • Geen vaste loonkosten of werkplekkosten.
  • Extra voordeel: je zult rust ervaren, meer focus krijgen en je weer kunnen richten op de dingen die voor jou belangrijk zijn (dat kan zowel zakelijk als privé veel verschil maken).

         Benieuwd naar het aanbod, klik hier.

 

Renate

Geboren en opgegroeid in het Land van Maas en Waal (1973). Diverse keren ben ik verhuisd en ruim 18 jaar geleden in Millingen aan de Rijn terechtgekomen. Een bijzonder dorp in het mooie natuurgebied de Gelderse Poort tussen Nijmegen en Kleve.                                                                                                       

Met mijn gezin geniet ik van veel bijzondere momenten waar we ook zijn. Onderweg, maar juist ook thuis waar ons gezin centraal staat. We zijn altijd wel iets aan het organiseren, knutselen of koken en delen dat graag.  

Ik ben gek op het samenbrengen van mensen en het verbinden aan elkaar met de   juiste doelen. Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin in de horeca en heb   daar leren aanpakken en doorgaan tot het uiterste. Met grote interesse volg ik politieke en ecologische ontwikkelingen in de wereld en de gevolgen voor   de samenleving.

Als je mij nog niet kent, dan kan mijn houding in het eerste contact soms wat zakelijk overkomen. Maar iedereen die mij kent, weet dat ik een zorgzaam,  open en eerlijk persoon ben die áltijd een luisterend oor heeft en waar  iedereen gewoon naar binnenloopt voor een kopje koffie. Ik vind het  belangrijk om te weten hoe het met je gaat.

                                                                     

    

       

Mijn achtergrond

Jarenlang  had ik een vaste baan als management assistant voor diverse directeuren bij  het Advies en Service Centre en de teams van het leukste bedrijfsonderdeel   van een grootbank. Ik nam deel aan MT vergaderingen en teambuilding-sessies, ondersteunde de stafhoofden en verzuimspecialisten bij drukte en had binnen de organisatie mijn eigen projecten. Op het moment dat ik meewerkte aan de  voorbereiding van een volgende reorganisatie wist ik in mijn hart dat ik helemaal klaar was om verder te gaan in mijn eigen onderneming. De energie en  voldoening die ik sinds de start van Office Hand krijg is een waardevolle  toevoeging aan mijn werkende leven.

Op LinkedIn kun je alle achtergrondinformatie over  mijn professionele leven vinden.


Dit zeggen anderen over mij >  Klik hier

 

                   "Need a hand? Call Office Hand"

 
Opbellen
E-mail