Welkom
praktisch verbetermanagement | coaching & begeleiding | interim oplossingen

Renate & Office Hand

Office Hand is opgericht vanuit mijn overtuiging dat elke ondernemer kan excelleren met een goede sparringpartner naast zich. Opmerkingen over te hoge werkdruk of een secretariaat dat niet lekker draait zijn een enorme trigger voor mij om te zorgen voor een passende oplossing. Door het verbeteren van interne processen en communicatie, het oppakken van een project of het coachen van medewerkers.

Ik heb jaren gewerkt als rechterhand voor directeuren, stafhoofden en verzuimspecialisten bij het Advies & Service Center van een grootbank. Omdat dit een nieuw onderdeel was, waren er intern constant veranderingen en ik vond het geweldig om daar een rol in te spelen. Na de voorbereiding van een volgende reorganisatie besloot ik dat het tijd was om verder te gaan als zelfstandige.

Het ondernemersbloed kruipt namelijk waar het niet gaan kan. Ik groeide op in een ondernemersgezin in de horeca en leerde al jong om aan te pakken en door te zetten. In een eerste ontmoeting kan ik misschien zakelijk overkomen, maar daarachter zit een open en eerlijk persoon met een luisterend oor en oprechte interesse. En een echt gezinsmens: met mijn man en twee zoons geniet ik van de prachtige natuur in ons mooie dorp Millingen aan de Rijn.
"Need a hand? Call Office Hand"

Portfolio

Klantspecifiek: Het Fysotherapiecentrum Lage Land, Rotterdam. Bloom! trainingconsultants, Malden. Bots Administraties, Groesbeek. Bunkerstation Neptun Heijmen, Nijmegen. De Dresscode, Millingen aan de Rijn. Federatie Paardrijden Gehandicapten (FPG), Nijmegen. Fitter Nederland, Arnhem. Harttrainen, Zwolle. Office Goals, Arnhem. Pro Persona Indigo bggz, Wolfheze. Stichting CAP, Nijmegen. AMCnexxt, Millingen aan de Rijn.

 
Opbellen
E-mail