Welkom
praktisch verbetermanagement | coaching & begeleiding | interim oplossingen

Werkwijze

Office Hand is jouw sidekick en heeft een breed aanbod op het gebied van officemanagement en coaching & business. Elke samenwerking begint met een gesprek waarin we inventariseren waar de behoefte aan hulp in jouw onderneming ligt. We leren elkaar beter kennen en bouwen aan wederzijds vertrouwen. Als praktische doener kan ik je bedrijf en waar je naar toe wilt daardoor sneller doorgronden en kunnen we sparren over de dingen die je bezighouden. Ik werk vanuit mijn eigen kantoor en op afspraak op jouw kantoor of locatie. Contact hebben we live, per telefoon, e-mail of Skype.

In een coaching traject ben ik vanzelfsprekend bij jou op locatie.

 

Coaching & Efficiency

Op basis van onze kennismaking en grondige inventarisatie van jouw vraag volgt  binnen twee werkdagen het aanbod voor een traject of sparringsessie(s).  Hierna bespreken we de aanbieding, want het is jouw traject. Elk traject wordt op maat gemaakt bij jouw doelen.

De gemiddelde duur van een traject is gemiddeld 16 tot 26 weken. Van zeer intensief contact aflopend in frequentie om resultaten te borgen.

of

Wil je liever sparren over je onderneming, keuzes die je zou willen maken of de dingen waar je zakelijk mee zit bespreken? Dat kan in een sessie vanaf 2 uur waarin we een aanvang maken met jouw stappen plan. 

Tarief is 58 euro per uur (excl. btw)


Interim oplossingen

Op basis van onze kennismaking volgt een inschatting van benodigde uren per week of per maand en hoe we dit zouden willen indelen.

Na de eerste maand bekijken we of deze inschatting naar boven of beneden moet worden bijgesteld. Ook voor een specifiek project is het prettig om op uurbasis te werken.

Tarief is 58 euro per uur (excl. btw)


Maandabonnement

Wanneer we na een goede start besluiten een duurzame samenwerking aan te gaan, is een maandabonnement een logische vervolgstap.

Jij weet dan precies wanneer ik voor jou werk en wat je van me kunt  verwachten binnen de afgesproken uren. Er is een vertrouwensbasis waardoor we nog makkelijker kunnen schakelen en jij weet wat je nog meer bij mij kunt neerleggen. Een maandabonnement kan vanaf 8 uur per maand.

Afhankelijk van de werkzaamheden is dit tarief in overleg.

 

Reiskosten:

Reiskosten zijn € 0,19 per kilometer, exclusief btw.
 
 
Opbellen
E-mail