Werkwijze

Office Hand is jouw sidekick en heeft een breed aanbod op het gebied van officemanagement en coaching & business. Elke samenwerking begint met een gesprek waarin we inventariseren waar de behoefte aan hulp in jouw onderneming ligt. We leren elkaar beter kennen en bouwen aan wederzijds vertrouwen. Als praktische doener kan ik je bedrijf en waar je naar toe wilt daardoor sneller doorgronden en kunnen we sparren over de dingen die je bezighouden. Ik werk vanuit mijn eigen kantoor en op afspraak op jouw kantoor of locatie. Contact hebben we live, per telefoon, e-mail of Skype.

In een coaching traject ben ik vanzelfsprekend bij jou op locatie.

 

 

Flexibiliteit   > Uurbasis

Op basis van onze kennismaking volgt een gezamenlijke inschatting van benodigde   uren per week of per maand en hoe we dit zouden willen indelen.

Na   de eerste maand bekijken we of deze inschatting naar boven of beneden moet   worden bijgesteld. Ook voor een specifiek project is het prettig om op  uurbasis te werken.

Minimale opdrachtduur is 2 uur.

Tarief per uur: 45 euro (excl. BTW)

of

Zekerheid > Maandabonnement

Wanneer we na een goede start besluiten een duurzame samenwerking aan te gaan, is een maandabonnement een logische vervolgstap.

Jij weet dan precies wanneer ik voor jou werk en wat je van me kunt   verwachten binnen de afgesproken uren. Er is een vertrouwensbasis waardoor we   nog makkelijker kunnen schakelen en jij weet wat je nog meer bij mij kunt neerleggen. Een maandabonnement kan vanaf 8 uur per maand.

Tarief per uur 45 euro (excl. BTW)

 


Coaching   & Efficiency

Op   basis van onze kennismaking en grondige inventarisatie van jouw vraag volgt  binnen twee werkdagen het aanbod voor een traject of sparringsessie(s).   Hierna bespreken we de aanbieding, want het is jouw traject. Elk traject   wordt op maat gemaakt bij jouw doelen.

De   gemiddelde duur van een traject is gemiddeld 12 tot 20 weken. Van zeer intensief contact aflopend in frequentie om resultaten te borgen.

Tarief per uur: 55 euro (excl. BTW) 

of

Wil je liever sparren over je onderneming, keuzes die je zou willen maken of de dingen waar je zakelijk mee zit bespreken?

Dat kan in een sessie van 2 uur à 100 euro of voor 55 euro per uur. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Reiskosten:

Reiskosten   zijn € 0,19 per kilometer exclusief BTW.

 
 
 
 
 
Opbellen
E-mail