Welkom bij Office Hand
praktisch verandermanagement | coaching & begeleiding | interim oplossingen

Aanbod

Office Hand biedt professioneel support aan ondernemers, bedrijven en verenigingen. Dienstverlening op maat wanneer het nodig is. Een sparringpartner & rechterhand, die werk uit handen neemt vanaf een paar uur in de week. Voor dagelijks officemanagement, een tijdelijk project, een duurzame samenwerking of als taakgerichte coach.-

Interim oplossingen > Office Management

Een ervaren personal assistant en sparringpartner levert tijdwinst op door projecten, agenda en officemanagement taken uit handen te nemen.

Als personal assistant (PA) en jouw sidekick werk ik met jou aan je bedrijf of organisatie, locatie onafhankelijk door de inzet van handige tools. Een online (virtuele) medewerker voor alle secretariële, project- en administratieve werkzaamheden. Ik ben inzetbaar vanaf een paar uur per week voor onder andere volledig officemanagement, projectmanagement, beheer van secretariaten en human resources support. Ideaal voor meer focus op je zaak of meer vrije tijd.

Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als rechterhand van drukbezette directieleden heb ik met mijn neutrale opstelling en organisatie sensitiviteit altijd zichtbaar resultaat geboekt. Ik ben praktisch ingesteld en gericht op goede onderlinge communicatie. Hiermee sla ik een brug tussen alle lagen in een organisatie.

 Office Support <   <<   klik   >>  >  Projecten           

 

Taakgerichte coaching

Heb je het gevoel dat je uren te kort komt in de dag? Via taakgerichte coaching help ik jou of één van je medewerkers met het structureren en met het bepalen van zaken die voor jouw onderneming belangrijk zijn. Taakgerichte coaching geeft je inzicht en handvatten hoe jij of je medewerkers werkzaamheden effectiever kunnen oppakken, communiceren en uitvoeren.

Hoe gaat dat:

In een uitgebreid persoonlijk gesprek komen we tot de kern van je vraag. Niet één traject is hetzelfde, want het gaat tenslotte om wat jij wilt bereiken. Jouw hulpvraag en mijn ideeën vormen samen de basis voor een persoonlijk coaching traject.

Elk traject start met een "foto" van de beginsituatie (hoe gaat het, waar loop je op vast en waar wil je naar toe gaan/wat zijn de doelen) om vervolgens heel praktisch aan de slag te gaan. We richten ons hierbij op de hulpvraag, de manier van werken/de processen waarbij de optimale bijdrage aan het bedrijfsresultaat centraal staat.Het is een efficiënte vorm van coaching "on the job" voor zowel kleine zelfstandigen, operationeel managers en ondersteuners die vastlopen.

De coaching is gericht op:

  • Creëren van bewustwording > de wijze waarop taken worden uitgevoerd
  • Veranderen van patronen > doelgerichte stappen uitzetten om de obstakels die een maximaal resultaat in de weg staan weg te nemen
  • Borgen van aangeleerde technieken > om gewenst resultaat te behouden
  • Reduceren van (on)eigenlijke stress > verhoogt direct de productiviteit
  • Vermindert de kans op langdurig verzuim

 

Voorbeelden van initiële hulpvragen zijn:

Ik loop tegen dingen aan en heb eigenlijk niemand om mee te sparren over mijn onderneming of medewerkers. Ben ik aan het doen wat ik wilde doen en hoe moet het verder met mijn zaak of medewerker(s)?Mijn mensen begrijpen niet wat ik bedoel en ik zie niet wat ze opleveren. Hoe krijgen we dat inzichtelijk of hoe gaan ze doen wat ik bedoel?

Ik heb het zo druk, ik kom niet uit met mijn uren in de dag. Ik heb mijn werk nooit af. Hoe kan ik dit veranderen?

Het kantoor loopt niet soepel. Het secretariaat is verdeeld. Processen lijken niet duidelijk. Hoe kan ik dit veranderen?

 Dit zijn voorbeelden van oorspronkelijke hulpvragen waarbij de kern in kwaliteitsverbetering zit. Kwaliteitsverbetering in persoonlijke of zakelijke doelen. We pakken dit aan zodat jij je weer helemaal aan het roer voelt staan van je eigen afdeling of onderneming.ruime kennis & ervaring


ruimte en tijd denkt met je mee


ondersteuning als jij dat nodig hebt pakt aan en voert uit


inzicht in werkzaamheden is meteen productief


praktische oplossingen

 

 
Opbellen
E-mail