Welkom
praktisch verbetermanagement | coaching & begeleiding | interim oplossingen

Werkwijze praktisch verandermanagement

Office Hand is jouw sidekick en heeft een breed aanbod op het gebied van officemanagement en coaching & business. Elke samenwerking begint met een gesprek waarin we inventariseren waar de behoefte aan hulp in jouw onderneming ligt. We leren elkaar beter kennen en bouwen aan wederzijds vertrouwen. Als praktische doener kan ik je bedrijf en waar je naar toe wilt daardoor sneller doorgronden en kunnen we sparren over de dingen die je bezighouden. Ik coach, plan, organiseer en regel dat wat nodig is om praktische zaken voor jou op te lossen. Ik werk vanuit mijn eigen kantoor en op afspraak op jouw kantoor of locatie. Contact hebben we live, per telefoon, e-mail of Skype.

Sparringsessie:

Wil je liever sparren over je onderneming, keuzes die je zou willen maken of de dingen waar je zakelijk mee zit bespreken? Dat kan in een sessie vanaf 2 uur waarin we een aanvang maken met jouw stappen plan. 

Kijk voor meer informatie bij coaching & begeleiding.

Afspraak tot samenwerken:

Wanneer we na een goed gesprek besluiten een duurzame samenwerking aan te gaan, is een afspraak tot samenwerking een logische vervolgstap.

Jij weet dan precies wanneer ik voor jou werk en wat je van me kunt verwachten binnen de afgesproken uren. Er is een vertrouwensbasis waardoor we nog makkelijker kunnen schakelen en jij weet wat je nog meer bij mij kunt neerleggen. Een afspraak tot samenwerken kan vanaf 4 uur per maand.

Tarief & reiskosten:

Tarief is op aanvraag. Reiskosten zijn € 0,19 per kilometer, exclusief btw.


 
Opbellen
E-mail