Welkom
praktisch verbetermanagement | coaching & begeleiding | interim oplossingen

Dit zeggen anderen over mijn werk

Anneke Berendijk | Leidinggevende Stichting CAP

Renate heeft in 2018 de integratie van twee secretariaten bij ons begeleid. Zij heeft veel kennis van het secretariële vak, het verbeteren van processen en werkwijzen en ze heeft oog voor de onderlinge verhoudingen. Naast het verbeteren van de kwaliteit, hebben wij haar ingezet voor coaching van medewerkers in het taakgericht werken.

Op dit moment voert zij een tweede opdracht bij ons uit, zij heeft de werving van twee nieuwe medewerkers ondersteund, ze begeleidt het inwerkprogramma en neemt als interim-office manager het verlof van een medewerker waar. Renate is een opmerkzame sparringpartner en mijn verlengstuk op de werkvloer, ze houdt mij op de hoogte en coacht ook mij geregeld. Als ik in één woord zou moeten samenvatten wat dat mij brengt, dan is dat rust: ik weet dat zij de dingen regelt en kan me volledig focussen op mijn eigen werkzaamheden.

Michelle Timmermans | Zorgmanager Indigo &  Pro Persona

Renate kan ik van harte aanbevelen.

Ik kwam als leidinggevende nieuwe bij Indigo en Renate heeft me in veel zaken wegwijs gemaakt. Ze nam alle rust en tijd die nodig was om zaken uit te leggen. Daarnaast nam ze het initiatief om wekelijks te overleggen over de stand van zaken waarin we belangrijke inhoudelijke situaties bespraken. Ik heb Renate leren kennen als iemand die de rust en het overzicht behoudt, snel handelt, klantvriendelijk is en prettig in de omgang.

Ze is iemand die samenwerking hoog in het vaandel heeft staan en begrip toont voor de ander, zonder de rode draad uit het oog te verliezen.

Susanne Hoogenkamp | Operationeel Manager

Ik heb Renate leren kennen toen zij voor een opdracht werkzaam was bij AMCNEXXT als projectcoördinator.

Ze is in staat om mensen te verbinden, werkzaamheden of projecten te coördineren en te organiseren en weet focus te houden op het einddoel. Betrokken, klant-/servicegericht, gedreven, verantwoordelijk, oplossingsgericht en out of the box denken zijn een aantal van de competenties waar Renate over beschikt.

Een aanwinst voor elke organisatie!

Laritza Hannessen | Businesspartner at Carrièrecafe Werving & Selectie

Discretie is een sterke eigenschap van Renate. Een belangrijke eigenschap in haar functie. Ik heb mijn werkzaamheden goed kunnen uitvoeren, omdat zij zeer secuur was in de planning en proactief was in het aanleveren van management informatie. Daarnaast zorgde zij voor een efficiënte administratie rondom het onboarden van nieuwe medewerkers.

Door Renate was er veel rust in het traject, zodat ik mij kon focussen op mijn taak. Een prettige samenwerking en als werkgever krijg je een loyale en nauwgezette medewerker in je team.

https://www.carrierecafe.nl/


                                                         

 

                                                                        

  


 

  

 

 

 

-----------------------------------------------------------------

 
Opbellen
E-mail