Welkom
praktisch verbetermanagement | coaching & begeleiding | interim oplossingen

Werkwijze coaching & begeleiding

Office Hand is jouw sidekick en heeft een breed aanbod op het gebied van officemanagement en coaching & business. Elke samenwerking begint met een gesprek waarin we inventariseren waar de behoefte aan hulp in jouw onderneming ligt. We leren elkaar beter kennen en bouwen aan wederzijds vertrouwen. Als praktische doener kan ik je bedrijf en waar je naar toe wilt daardoor sneller doorgronden en kunnen we sparren over de dingen die je bezighouden. Ik werk vanuit mijn eigen kantoor en op afspraak op jouw kantoor of locatie. Contact hebben we live, per telefoon, e-mail of Skype.

Coaching en begeleiding:

Op basis van onze kennismaking en grondige inventarisatie van jouw vraag volgt binnen twee werkdagen het aanbod voor een traject of sparringsessie(s). Hierna bespreken we de aanbieding, want het is jouw traject. Elk traject wordt op maat gemaakt bij jouw doelen.

De gemiddelde duur van een traject is 12 tot 26 weken. Van zeer intensief contact aflopend in frequentie om resultaten te borgen.

Jaarprogramma:

Na afronding van een coach en begeleidingstraject is het soms goed om over te gaan in het jaarprogramma. Het jaarprogramma wil zeggen, dat in de periode van 1 jaar en aantal sessies worden gepland om jouw traject goed te borgen of verdieping te vinden in wat je hebt bereikt. Dit traject wordt op maat voor jou, je medewerker(s) of afdeling gemaakt.

Sparringsessie:

Wil je liever sparren over je onderneming, keuzes die je zou willen maken of de dingen waar je zakelijk mee zit bespreken? Dat kan in een sessie vanaf 2 uur waarin we een aanvang maken met jouw stappen plan. 

Tarief & reiskosten:

Het tarief is afhankelijk van de omschreven opdracht, het aantal uren en de duur. Reiskosten zijn € 0,19 per kilometer, exclusief btw.


 
Opbellen
E-mail